3049 1259 salg@apo-ren.dk

Om Apollon rengøring

Mobil vask og rengøring af din bil – Der hvor du er

Apollon Rengøring er en virksomhed der primært beskæftiger sig med detailing (rengøring/pleje) af biler. Men da rengøring af bilens tæpper og sæder er næsten identiske med boligens møbelstoffer og tæpper, tilbyder vi også rengøring af sofaer, stole og tæpper.

Fælles for alle rengøringsopgaver er at levere et helt igennem rent resultat. Et resultat der er så godt at du altid vil vælge og anbefale Apollon Rengøring

Virksomheden er etableret i 2020. Selv om virksomheden er ung, er erfaringerne med biler meget stor. Gennem mange mange år har der været ualmindeligt mange biler i familiens eje. Vedligeholdelse og rengøring af bilerne har altid interesseret familien. Siden 2014 er der lagt et proffessionelt lag på ved at arbejde med tungvogns køretøjer. Bl.a. vedligeholdelse, rengøring og mindre reparationer. Men det er passionen for Detailing der er og skal være det bærende element for virksomheden. Det betyder at arbejdet er meget omfattende og grundigt.  Billig og proffessionel detailing er to størrelser der ikke er forenelige. Men bare rolig du betaler ikke ekstra for at vi er så grundige! Under Personbiler kan du se hvor rimelige vi faktisk er. Det nytter jo ikke noget at fokuserer på at noget koster 100 kr. Men mere hvad du får for de 100 kr. Du kan dog nedbringe omkostningerne med et rengørings abonnement. Hvis din bil løbende bliver rengjort er arbejdstiden væsentlig reduceret og den besparelse går direkte tilbage i din lomme. Samtidig har du altid en ren og flot bil – Det er REN køreglæde.

Alle priser til privatkunder er inkl. moms.

Alle priser til erhvervskunder er eks. moms. miljøgebyr og hjælpemetarialer.

Se mere information om erhvervsløsninger  her:

Miljø

Apollon Rengørings maskiner og rengøringsmidler der anvendes har den laveste miljøbelastning, som kan leveres med den tilgængelige teknologi. Vandforbruget er flere hundrede procent mindre end i en vaskehal. Ingen kemi udledes i naturen. De eneste kemikalier der ikke er vandbaseret, er dem som holder din bils lak smuk og glansfuld. Når din bil igen vaskes ender kemikalierne i vores mikrofiber klude. Langt det meste arbejde foregår med damp under højt tryk. Det er en metode de fleste professionelle benytter og gør et stor nummer ud af. Men resultatet  – en ren bil er vel det begge parter ønsker sig. Ikke mere teknik lir! Du skal bare vide at Apollon Rengøring hele tiden inddrager miljøet når nye arbejdsgange eller kemikalier finder vej til din bil.

Flemming Hjelmgaard Petersen

CEO

 

Rengøring af din bil hjemme hos dig eller på arbejdspladsen

Du skal ikke kører for at afleverer din bil. Du kan passe dit arbejde eller hjemme bare slappe af og lave lige det du har lyst til. Du er naturligvis velkommen til at spørge os til råds om din bils pleje. Idag og i fremtiden.

Der køres fra post nummer distrikt 4000 til og med distrikt 4573* uden ekstra omkostninger.

Øvrige postdistrikter på Sjælland kr. 2,75 pr. kilometer. 

Øvrige Danmark kun efter aftale

Betaling sker først når vi er færdige. Betaling kontant eller via Mobilepay.

Forgæves kørsel faktureres med kr. 250,00. Afbestilling skal ske senest dagen før booking aftale. Udelades afbestilling faktureres kr. 250,00 .

 

* 4305 - Orø, tillæg for færgefart

 

Vores Mission

At frigøre din tid til andre ting end rengøring af bilen. At gøre det så fleksibelt og økonomisk attraktivt at få din bil rengjort lige der hvor du er. At gøre vores ydereste for at det første du tænker er WOW!

Vejen til ren glæde starter hos Apollon Rengøring.

Kontakt

Kjøbmagergade 2, 4070 Kirke Hyllinge

CVR 41412658

3049 1259

salg@apo-ren.dk

Top Danmark